Binnendeuren op maat, vakkundig geplaatst

Binnendeuren op maat vormen de specialiteit van Peeters Interieur. Met het zelfontwikkelde gamma Adooré – behoren we tot de absolute trendsetters voor moderne deuren in België. Ook voor landelijke deuren en stalen deuren op maat ben je bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze eigen lakkerij werken we elke deur naar wens af. Iedere binnendeur wordt na een persoonlijke opmeting vervaardigd in ons eigen werkatelier. De plaatsing en afwerking gebeurt door eigen vakmensen.

Hoe realiseren we jouw binnendeuren op maat?

1 Stel je deuren op maat samen in onze showroom

Kom langs in onze showroom in Meerhout en ontdek onze eindeloze mogelijkheden voor binnendeuren. We tonen je de verschillende modellen en vertellen je alles over de mogelijke materialen en afwerkingsmogelijkheden.

Tijdens dit bezoek bepaal je jouw voorkeuren, waarna we meteen een totaalofferte samenstellen. Zo weet je meteen wat jouw droomdeuren kosten, inclusief plaatsing.

2 Persoonlijke opmeting ter plaatse

Wanneer je overtuigd bent van ons voorstel, maken we een afspraak voor gedetailleerde opmetingen ter plaatse. Zo zijn we 100% zeker dat onze binnendeuren perfect passen in de voorziene deuropeningen. 

Deze opmetingen zijn noodzakelijk voor het uitwerken van technische productietekeningen. Tijdens het maken van de afspraak voor de opmeting, spreken we meteen ook een plaatsingsdatum af.

3 Vakkundige plaatsing door onze vakmensen

Een tweetal weken voor de plaatsingsdatum bevestigen we onze komst. Onze eigen vakmensen staan in voor een perfecte plaatsing en afwerking. We leveren alles netjes op. 

Bij een vervanging van bestaande deuren nemen we, indien gewenst, de oude deuren en alle afval mee.