De dressing van jouw dromen

Peeters Interieur ontwerpt, maakt en plaatst de dressing van jouw dromen. Elke ruimte is anders, iedereen koestert zijn eigen verwachtingen. Voor elke opdrachtgever ontwerpen we een unieke dressing in 3D. Daarbij benutten we elke vierkante centimeter van de ruimte. Je mogelijkheden op vlak van stijl, afmetingen, indeling, gebruikte materialen,… zijn vrijwel onbeperkt.

Van welke dressing droom jij?

Mensen overtuigen van het nut van een dressing, hoeft niet meer. Een inloopkast op maat biedt een meerwaarde voor de rest van je leven. Je volledige garderobe wordt netjes opgeborgen. In één oogopslag zie je welke outfit je die dag wilt dragen.

Een functioneel dressing op maat laat geen enkele centimeter verloren gaan. Wij staan in de ontwerpfase garant voor een logische indeling die volledig aansluit bij jouw persoonlijke wensen.

Omdat wij kiezen voor maatwerk, gelden er geen stijl- en materiaalbeperkingen. Modern, landelijk of eerder tijdloos? Wij werken steeds een uniek ontwerp uit, passend bij het interieur van je slaapkamer of de rest van je woning.

Onze dressings zijn van superieure kwaliteit. Ze zijn volledig gemaakt in ons eigen atelier met streng geselecteerde materialen.

Imgp3901 2

Hoe komt jouw droomdressing tot stand?

1 Laat je inspireren in onze showroom

Kom langs in één van onze showrooms in Meerhout of Hasselt. We maken alle tijd voor je vrij om te luisteren naar jouw verwachtingen en wensen. Daarnaast tonen we je aan de hand van demonstratieopstellingen alle mogelijkheden inzake stijl, materialen, indelingen, extra opties,… 

Extra accessoires zijn bijvoorbeeld een schoenenrek, dassenhouder, broekenhouder, riemhouder, garderobelift,… Alle types van dressings zijn mogelijk: open dressings, gesloten dressings, dressingrooms,…

2 Wij ontwerpen een dressing in 3D

Eén tot twee weken na je bezoek aan onze showroom is het ontwerp voor je dressing klaar. We nodigen je graag opnieuw uit in onze showroom om het voorstel persoonlijk te presenteren en toe te lichten. Op datzelfde moment ontvang je meteen ook een bijhorende prijsofferte.

3 We komen langs voor gedetailleerde opmetingen

Wanneer je akkoord gaat met het ontwerp en het prijsvoorstel, spreken we af voor een gedetailleerde opmeting. Meteen maken we ook een afspraak over de plaatsingsdatum.

Deze opmeting garandeert dat je dressing perfect in de voorziene ruimte past. Op basis van deze opmetingen werken wij gedetailleerde technische uitvoeringsplannen uit, waarna jouw dressing wordt klaargemaakt in ons werkatelier. 

4 Je dressing wordt door onze vakmensen geplaatst en afgewerkt

Een tweetal weken voor de plaatsing bevestigen we de afgesproken datum. De plaatsing gebeurt steeds door eigen vakmensen. Aangezien we over een eigen werkatelier beschikken, spelen we kort op de bal bij eventuele vereiste aanpassingen of bijsturingen tijdens de plaatsing. 

Je dressing wordt door onze vakmensen tot in de kleinste details afgewerkt. Wanneer alles klaar is, laten we alles netjes achter.

Onze realisaties van dressings