Vakmanschap voor kasten op maat

Of je nu kasten op maat wilt voor je slaapkamers, zolder, vestiaire, berging of badkamer, Peeters Interieurs vult je verwachtingen perfect in met maatwerk uit eigen atelier. Ook de plaatsing en afwerking gebeurt vakkundig door eigen vakmensen. Onze mogelijkheden voor ingemaakte en plafondhoge maatkasten zijn vrijwel eindeloos. Samen bepalen we in onze showroom de materialen, de stijl en de indeling, vervolgens werken wij in 3D een aansprekend en functioneel ontwerp uit.

Welke maatkasten zijn mogelijk?

Overal waar je maatkasten in je woning wilt, kunnen wij aan de slag. Wij realiseerden al vele kasten op maat in slaapkamers, vestiaires, inkomhallen, bergingen, badkamers,… Ook op maat gemaakte televisiemeubels zijn perfect mogelijk. 

Op vlak van maatvoering, indeling, materialen en stijl geniet je een ongeziene vrijheid. Elke maatkast die wij ontwerpen en vervaardigen, is 100% uniek, volledig aangepast aan de specifieke ruimte en jouw verwachtingen. Ook het inpassen van kasten op maat onder schuine wanden – bijvoorbeeld op zolder - vormt voor ons geen enkel probleem. 

Onze maatkasten blinken uit door hun hoge kwaliteit. Zo werken we  uitsluitend met de allerbeste materialen en wordt elk onderdeel van je maatkast computergestuurd vervaardigd in ons eigen werkatelier. Elke ingemaakte kast past daardoor perfect in de voorziene ruimte.

Img 2632

Hoe realiseren wij voor jou kasten op maat?

1 Ontdek de mogelijkheden in onze showroom

We verwelkomen je persoonlijk in onze showroom in Meerhout of Hasselt en maken alle tijd voor je vrij. Aan de hand van verschillende demonstratiemogelijkheden ontdek je onze eindeloze mogelijkheden voor kasten op maat. 

We tonen je in onze showroom de verschillende materialen, de mogelijke indelingen, de afwerkingsopties, de verschillende stijlen,… Zo maak je met kennis van zaken de juiste keuzes voor jouw maatkasten.

Tijdens dit vrijblijvend bezoek luisteren we uiteraard ook naar jouw verwachtingen. Waar komen de maatkasten precies? Welke functies moeten de kasten vervullen? Welke stijlvoorkeur heb je? Al jouw ideeën en wensen komen ruimschoots aan bod. 

Breng tijdens dit eerste bezoek zeker ook de afmetingen of een plan van de ruimte mee. Deze afmetingen zijn belangrijk voor het uitwerken van een eerste ontwerp en de bijhorende prijsofferte.

2 Wij ontwerpen je maatkast in 3D

Na jouw bezoek aan onze showroom gaan wij aan de slag voor het uitwerken van een ontwerp. Dit gebeurt steeds in 3D, zodat je een realistisch beeld krijgt van het eindresultaat. Dankzij deze 3D-beelden krijg je een perfect zicht op de uitstraling van de maatkast, de indeling en de verhoudingen. 

We presenteren onze ontwerpen het liefst persoonlijk. Op die manier krijg je meteen de nodige toelichting en kan je vragen stellen. We sturen het ontwerp bij totdat de maatkasten volledig aan je verwachtingen voldoen.

Samen met het ontwerp ontvang je een gedetailleerde prijsofferte, inclusief plaatsing en afwerking.

3 We komen langs voor gedetailleerde opmetingen

Na jouw akkoord komen we op afspraak langs voor gedetailleerde opmetingen. Deze opmetingen zijn noodzakelijk om de maatkasten perfect te laten passen in de voorziene ruimte. Op basis van deze opmetingen werken we de vereiste technische uitvoeringsplannen uit. 

Vervolgens vervaardigen we jouw kasten op maat in ons computergestuurd atelier. Samen met het maken van een afspraak voor de opmetingen, leggen we meteen ook een datum voor de plaatsing en afwerking vast.

4 Plaatsing en afwerking van jouw maatkasten

Onze eigen vakmensen komen op de afgesproken dag langs voor de plaatsing. Een tweetal weken voordien ontvang je nog een definitieve bevestiging van de plaatsingsdatum. 

Jouw maatkasten worden door onze eigen mensen vakkundig geplaatst en afgewerkt. Omdat we over een eigen werkatelier beschikken en zelf instaan voor de productie, lossen we eventuele probleempjes snel en vakkundig op. 

Na plaatsing en afwerking laten onze medewerker alles netjes achter zodat je meteen voluit kan genieten van je nieuwe kasten op maat.