Maatwerk uit eigen atelier, vakmanschap voor de plaatsing

Peeters Interieur is een familiebedrijf waar zaakvoerder Wim Peeters en partner Shana Geboers nog steeds het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klanten. Shana concentreert zich op de klantenbegeleiding en werkt ontwerpen uit in 3D. Wim Peeters staat in voor de opmetingen en de technische coördinatie. Ze worden bijgestaan door een gemotiveerd team van een tiental medewerkers die actief zijn in het computergestuurd werkatelier of zich richten op plaatsingen en afwerking.

Om klanten optimaal te ontvangen, richtte Peeters Interieur in zijn nieuwe bedrijfsgebouwen in Meerhout een uitgebreide showroom in. Een tweede showroom in Hasselt bedient de talrijke klanten in Limburg. Zo kunnen zij dichter bij huis terecht.

Dankzij de twee showrooms is Peeters Interieur actief in een grote regio. Deze laat zich grotendeels afbakenen door de Antwerpse Kempen (regio’s Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lier, Ranst,…), volledig Limburg (Hasselt, Genk, Maaseik, Tongeren, Lommel, Tessenderlo,…) en delen van Vlaams-Brabant (Diest, Aarschot, Averbode,…).

Focus op drie pijlers

Peeters Interieur beschikt over een eigen computergestuurd werkatelier en een tiental vakbekwame medewerkers. Elke opdracht omvat 100% maatwerk.

De focus ligt op drie pijlers

  • binnendeuren – met een extra specialisatie in strakke & moderne deuren 
  • dressings 
  • kasten op maat

Ontwerpen worden opgemaakt in 3D, zodat je een realistisch beeld krijgt van je toekomstige maatkast of dressing.