Maatwerk uit eigen atelier, vakmanschap voor de plaatsing

Peeters Interieur is een familiebedrijf waar zaakvoerder Wim Peeters en partner Shana Geboers nog steeds het rechtstreekse aanspreekpunt vormen voor de klanten. Shana concentreert zich op de klantenbegeleiding. Wim Peeters staat in voor de technische coördinatie. Ze worden bijgestaan door een gemotiveerd team van een tiental medewerkers die actief zijn in het computergestuurd werkatelier of zich richten op plaatsingen en afwerking.

Om klanten optimaal te ontvangen, richtte Peeters Interieur in zijn nieuwe bedrijfsgebouwen in Meerhout een uitgebreide showroom in. 

Peeters Interieur is actief in een ruime regio. Deze laat zich grotendeels afbakenen door de Antwerpse Kempen (regio’s Geel, Herentals, Mol, Turnhout, Lier, Ranst,…), volledig Limburg (Hasselt, Genk, Maaseik, Tongeren, Lommel, Tessenderlo,…) en delen van Vlaams-Brabant (Diest, Aarschot, Averbode,…).

Focus op kwaliteit

Peeters Interieur beschikt over een eigen computergestuurd werkatelier en een tiental vakbekwame medewerkers. Elke opdracht omvat 100% maatwerk.

De focus ligt op 

  • binnendeuren – met specialisatie in strakke & moderne deuren 
  • stalen deuren en steellook (hout & aluminium)